Характеристики | |
Вид | Оселедець |
Тип продукту | Філе |
Стан продукту | В унагі соусі |
Фасовка | 2 кг |
Країна похождения | Україна |
Оселедець філе жарений в унагі соусі, 2,0 кг відерце
Рибні пресерви - смажене філе оселедця в кисло-солодкому соусі Унагі. Упаковка - пластикове відро з кришкою. Вага - 2 кг. Готова продукція. Пікантна страва азіатської кухні.
Опис та особливості
Якщо солоного оселедця замовляють часто та смак здається звичним, то смажена риба під особливим японським соусом - страва більш оригінальна та рідкісна для України. Рекомендуємо обов’язково купити філе оселедця, обсмаженого в унагі. Риба набуває пряного смаку, адже спочатку підсмажується на сковороді у паніровці, а потім заливається ароматною підливою. Філе очищене, без кісток. Соус Унагі - густий та карамелізований, темного кольору, відчувається певна солодкість, що якнайкраще підкреслює смакові якості оселедця та будь-яких морепродуктів. Велика оптова двокілограмова упаковка дозволяє вдосталь насолодитися продуктом. Якщо ви дрібний підприємець, можна фасувати у маленькі ємності та продавати закуску в роздріб.
Що приготувати, як подавати?
Рекомендуємо влаштувати рибний день, для якого не потрібно багато часу проводити на кухні. Лише зробіть гарнір або просто нашинкуйте свіжі овочі. На основну страву запропонуйте смаженого оселедця в соусі унагі.
Склад та харчова цінність
Продукт, приготований таким чином, відрізняється поживними якостями та дарує ситість. Проте містить чимало калорій, з обережністю вживайте, якщо на дієті. Оселедець багатий на корисні поліненасичені кислоти та протеїни.
від суми замовлення