Характеристики | |
Вид | Равлик |
Стан продукту | Заморозка |
Вага / розмір | 40/50 шт/кг |
Фасовка | 0,5 кг |
Країна похождения | Україна |
Равлики виноградні, 500г упаковка
Свіжоморожені равлики. Молюск в мушлі під вершковою начинкою. Шокова заморозка без льоду. Натуральний дієтичний продукт. Вага упаковки 500 г
Опис та особливості
Равлик - черевоногих молюск. Ніжне м'ясо не дуже звичне українцям, не дивлячись на те, що кількість равликових ферм зростає з кожним роком. Дуже дивує смакові якості равлики. Смак яскраво виражений, схожий чимось на рапану або на іншого морського молюска, хоча виноградний равлик до моря відношення не має ніякого
Що приготувати, як подавати
Готувати равлика простіше простого, так як все вже зроблено за вас. Просто ставимо її в духовку на 15 хв і все. Подаємо на стіл і дивуємо гостей вишуканим ласощами. У тій же Іспанії равлик вважається національним блюдом і називається escargot.
Склад та харчова цінність
Цінність равлика - наявність у значній кількості білка, що легко та швидко засвоюється. Також насичені вітамінами групи В, А, Е та РР та мінералами, серед який виділяють йод, залізо та фосфор. Регулярне вживання в їжу морепродуктів допомагає покращити обмін речовин, посилити роботу мозку та заспокоїти нервову систему.
від суми замовлення