Креветка в духовці або паста з креветками
Пропонуємо вам приголомшливий рецепт креветок в духовці, а якщо доповнити його пастою або макаронами, то виходить дуже смачна і ситна страва. Так просто і швидко здивувати своїх близьких або ж нагодувати велику компанію гостей лише за півгодини. М'ясо креветки стає ніжним і дуже соковитим, легко відокремлюючись від панцира. Незважаючи на свою простоту, це мій улюблений подібний рецепт, приваблює ще й тим, що інгридієнти під рукою є завжди. Дуже рекомендуємо, просто "пальчики оближеш".
Кроки приготування
1 Розморожуємо креветки цілі або хвости, якщо потрібно зробити це шводко, то ставимо їх під холодну воду

2 Обсмажуємо на сковороді креветки до золотистого відтінку, солимо-перчимо на смак

3 Викладаємо креветки на лист, заливаємо сумішшю з аджики, вершків і дрібно нарізаного часнику, підсолюємо і ставимо в розігріту духовку на 10-15 хв.

4 Паралельно ставимо варитися пасту чи макарони
5 Накладаємо порційно в тарілки пасту, креветки, поливаючи обов'язково рідиною, що виділяється при приготуванні креветок та вуалю, непевзойденная вечеря готова, яка до того ж приготувати простіше простого

Інгредієнти
- • Креветка аргентинська
- • Сіль, перець - за смаком
- • Часник - 1 головка
- • Аджика 0,5-1,0 літр
- • Паста або макарони 1 пачка
- • Вершки - 200г