Форель, шматок копчений на шкірі 180 г

  • Форель, шматок копчений на шкірі 180 г
Мікроелементи та вітаміни
K
19
Mg
12
I
53
O-3
D
А
Е
К
В
В 100 грамах: 175,9 kcal
Білки: 20,8 г
Жири: 10,3 г
Характеристики
Вид Форель
Тип продукту Філе
Стан продукту Копчена
Вага / розмір 180 г
Фасовка 180 г
Країна похождения Норвегія
Термін зберігання 45 днів

Форель холодного копчення.

Шматок форелі на шкірі в вакуумній упаковці на підкладці. Ретельне герметичне пакування збереже корисні властивості готового рибного продукту, його смакові якості та поживність на весь термін придатності. Країна походження сировини: Норвегія Виробник: ТОВ Флагман Сіфуд, Україна

Опис та особливості.

червоної риби від Флагман Форель (Oncorhynchus mykiss) – червона риба, що презентує сімейство лососевих. Норвезька форель, що вирощується в умовах аквакультури, поживна та корисна, не містить шкідливих речовин, оскільки мешкає в чистій холодній воді фіордів, де харчується натуральним кормом. Перед копченням риба обробляється, просолюється та вимочується, а потім потрапляє в коптильню, де при температурі +40 °С відбувається процес копчення, який триває близько 12 годин. Копчена форель, купити яку можна в магазині Nordica в Києві, – якісний продукт, що користується великим попитом.

Що приготувати, як подавати?

Шматок форелі холодного копчення щільний та ароматний, має насичений смак. Тому, смакує як окрема страва. Також, вдало міксується з овочами та виробами з борошна, з вершковим сиром та морепродуктами в різноманітних стравах.

Можливо, вас зацікавлять такі смачні страви, як:

• салат з картоплею та фенхелем або з руколою та з шматочками копченої риби;

• торт з млинців, в якому начинка з подрібненої форелі;

• канапки з вершковим сиром та зі скибочками форелі;

• фрітата з копченою рибою, кропом та твердим сиром.

Щоб приготувати якусь з цих страв, або іншу на ваш смак, треба купити форель копчену і ще декілька продуктів. А потім додати натхнення і смакувати з задоволенням.

Склад та харчова цінність.

Норвезька копчена форель, ціна якої прийнятна, містить багато вітамінів, мікро- та макроелементів, а також Омега-3 жирні кислоти та інші речовини, які є цінними та корисними для людини. Вживання риби в необхідній кількості сприяє зміцненню імунітету, покращенню стану судин та роботи серця і мозку. Підвищується настрій та з’являється енергія. В 100 г копченої форелі 20,8 г білків, 10,3 г жирів. Калорійність: 175,9 ккал.

Написати відгук

    Погано           Добре
В наявності
Код: 170006
Ваша поточна знижка
від суми замовлення
0%
2%
3%
до 2000 грн
2000 - 4000 грн
4000 грн і більше

179 грн