Характеристики | |
Вид | Лосось (форель) |
Тип продукту | Філе |
Стан продукту | Копчена |
Вага / розмір | 180 г |
Фасовка | 180 г |
Країна похождения | Норвегія |
Термін зберігання | 45 днів |
Форель холодного копчення
Шматок форелі на шкірі в вакуумній упаковці на підкладці. Ретельне герметичне пакування збереже корисні властивості готового рибного продукту, його смакові якості та поживність на весь термін придатності. Країна походження сировини: Норвегія Виробник: ТОВ Флагман Сіфуд, Україна
Опис та особливості
червоної риби від Флагман Форель (Oncorhynchus mykiss) – червона риба, що презентує сімейство лососевих. Норвезька форель, що вирощується в умовах аквакультури, поживна та корисна, не містить шкідливих речовин, оскільки мешкає в чистій холодній воді фіордів, де харчується натуральним кормом. Перед копченням риба обробляється, просолюється та вимочується, а потім потрапляє в коптильню, де при температурі +40 °С відбувається процес копчення, який триває близько 12 годин. Копчена форель, купити яку можна в магазині Nordica в Києві, – якісний продукт, що користується великим попитом.
Що приготувати, як подавати
Шматок форелі холодного копчення щільний та ароматний, має насичений смак. Тому, смакує як окрема страва. Також, вдало міксується з овочами та виробами з борошна, з вершковим сиром та морепродуктами в різноманітних стравах.
Можливо, вас зацікавлять такі смачні страви, як:
• салат з картоплею та фенхелем або з руколою та з шматочками копченої риби;
• торт з млинців, в якому начинка з подрібненої форелі;
• канапки з вершковим сиром та зі скибочками форелі;
• фрітата з копченою рибою, кропом та твердим сиром.
Щоб приготувати якусь з цих страв, або іншу на ваш смак, треба купити форель копчену і ще декілька продуктів. А потім додати натхнення і смакувати з задоволенням.
Склад та харчова цінність
Норвезька копчена форель, ціна якої прийнятна, містить багато вітамінів, мікро- та макроелементів, а також Омега-3 жирні кислоти та інші речовини, які є цінними та корисними для людини. Вживання риби в необхідній кількості сприяє зміцненню імунітету, покращенню стану судин та роботи серця і мозку. Підвищується настрій та з’являється енергія. В 100 г копченої форелі 20,8 г білків, 10,3 г жирів. Калорійність: 175,9 ккал.
від суми замовлення