Характеристики | |
Вид | Лосось (сьомга) |
Тип продукту | Філе |
Стан продукту | Копчена |
Фасовка | 500г |
Термін зберігання | 45 днів |
Країна похождения | Норвегія |
Упаковка | Вакуумна |
Лосось (сьомга) хвостова частина копчена на шкірі.
Копченый делікатесний лосось. Вишукана хвостова частина на шкірі. Вакуумна упаковка. Приємна ціна у поєднанні з неперевершеним смаком. Продукт готовий до вживання.
Опис та особливості.
Благородний лосось - мешканець Атлантики, що належить до великої родини лососевих. Розводять в аквакультурі, риба виростає крупною та жирною з насиченими смаковими якостіми. Норвежці та чилійці - найвідоміші виробники сьомги. Червону рибу обожнюють за жирність та дуже соковите м’ясо. Яскравий рожевий колір філе - візитна картка лосося. Має приємний маслянистий післясмак та щільну консистенцію. Під час філетування гарно тримає форму, не розпадається. Аромат моря ледь відчутний. Якщо бажаєте купити вишуканий делікатес, обирайте копчену сьомгу. Доступна ціна хвостової частини та невелика жирність у порівнянні з черевцем зроблять покупку більш приємною. Замовляйте пікантного та ароматного лосося з доставкою додому.
Що приготувати, як подавати?
Рекомендуємо нарізати сендвічі з копченою рибою на вершковому сирі з огірком. Також морепродукт згодиться для багатьох рецептів салатів, піци або швидких закусок. Досвідчені господарки вміють навіть зібрати рибний торт, родзинкою якого є копчений лосось.
Склад та харчова цінність.
Купити сьомгу - отримати заряд енергії через значний вміст вітамінів групи В. Також м’ясо насичене фосфором, залізом, калієм та магнієм, цинком та йодом. Поліненасичені жирні кислоти - запорука відмінної роботи серцево-судинної системи.
від суми замовлення