Характеристики | |
Вид | Лосось (сьомга) |
Тип продукту | Філе шматочками |
Стан продукту | Копчена |
Фасовка | 500г |
Упаковка | Вакуумна |
Країна похождения | Норвегія |
Лосось (сьомга), шматочки копчені на шкірі
Копчена делікатесна сьомга. Шматочки червоної риби на шкірі. Вакуумна упаковка.
Опис та особливості
Атлантичний лосось або сьомга - популярний представник лососевих, що мешкає в Атлантичному океані. Розмножується лише у прісних водах і завжди повертається туди, де народився сам. Купити сьомгу в Україні найчастіше можна не дику, а вирощену на фермах. Найкращі виробники, що відрізняються високою якістю та безпекою продукції - Норвегія та Чилі. М’якоть лосося рожевого або помаранчевого відтінку. Колір коливається в залежності від харчування риби. Філе жирне та м’ясисте, плотної структури з відчутними, але дуже м’якими волокнами. Саме завдяки підвищеній жирності та щільності одним з розповсюджених способів приготування стало копчення. Копчені шматочки сьомги відомі насиченим солонувато-пікантним смаком та апетитним ароматом.
Що приготувати, як подавати?
Копчений лосось - вишукана самостійна закуска або неперевершений інгредієнт салатів з морепродуктами.
Також смачними виходять тарталетки, млинці або рулет з рибними шматочками.
Склад та харчова цінність
Червона риба славиться корисними омега-3 кислотами, що не відкладаються зайвими сантиметрами на талії, а навпаки виводять холестерин та нормалізують травлення. Сприятливо впливають на мозкову активність, роботу серця та судин.
від суми замовлення