Осетер копчений.
Копчена осетрина - розкішний делікатес для справжніх поціновувачів морепродуктів. Жирна та соковита м’якоть стане прикрасою святкового столу. Рідкісна риба з неймовірним смаком.
Опис та особливості.
Російський осетер мешкає в Чорному, Каспійському та інколи зустрічається навіть в Азовському морях. Луски немає, тіло покрите щільними пластинами, що нагадують броню. Колір коливається від сірого до темно-коричневого, черевці світле. Відмінна характеристика - відсутність кісток, є лише хрящі. М’ясо привабливого біло-кремового кольору, після копчення отримує апетитну скоринку та золотавий відтінок. Філе жирне та соковите, волокна крупні, але м’які, не слояться. Консистенція пружна. Купити копченого осетра - велика удача, тому якщо видалася нагода, не звертайте увагу на чималеньку ціну. Делікатесний морепродукт дійсно того вартий.
Що приготувати, як подавати?
Наріжте тоненькими шматочками осетрину та подавайте до столу. На гарнір оберіть зелень, свіжі овочі та не забудьте про келих охолодженого сухого вина або крижаної горілки.
Склад та харчова цінність.
Калорійний продукт, однак містить значну кількість не лише жирів, а й необхідних організму білків. Насичений корисними омега-3 кислотами, вітамінами та мінералами.
від суми замовлення