Уха домашня особлива

  • Уха домашня особлива

00:30

Основна страва

Європейська

4-6

Варимо уху!

 Для початку давайте розберемося що таке уха. Тут все просто і складно одночасно, так як ухою можна назвати будь-який рибний бульйон, суп та іншу рідку страву з риби. А це означає що і рецептів юшки може бути безліч:

  1. Тут тобі і "царська уха", яку готують з делікатесних сортів риб, таких як лосось або сьомга, форель, палтус, осетр та інші. 
  2. "Потрійна уха", яка готується особливим чином і де також використовується півень. 
  3. "Рибальська уха", в яку виливають 100 г горілки в яку макають вугілля з багаття для появи аромату диму в юшці. 
  4. "Уха домашня", в якій можна частково поєднувати різні види юшки і виробити свій неповторний рецепт. Пропоную до вашої уваги рецепт юшки як варю її я. І повірте це виходить неповторно.

Кроки приготування

1 Засипаємо дрібно порізану картоплю и варимо 10 хвилин Готуємо бульйон, кидаємо суповий набір з лосося в кип'ячу воду, додаємо спеції, сіль Варимо 10 хвилин
2 Через 10 хвилин засипаємо нарізану кружечками моркву
3 Через 5 хвилин засипаємо стакан пшена і варимо 5 хвилин
4 Засипаємо зелень, варимо 1 хвилину і накрив кришкою знімаємо з плити та даємо охолонути

Теги: уха лосось суповий набір хек

Юлія Кот

Автор Юлія Кот

Я люблю морепродукти і ділюся всім тим, що знаю про них;)

12.01.2022 Рецепти

Інгредієнти