Характеристики | |
Вид | Форель |
Тип продукту | Філе |
Стан продукту | Копчена |
Вага / розмір | 100 г |
Фасовка | 100 г |
Країна похождения | Норвегія |
Термін зберігання | 45 днів |
Форель копчена, слайси без шкіри.
Копчена форель у нарізці. Філе делікатесної червоної риби без шкіри та кісток. Морепродукт готовий до вживання.
Опис та особливості.
Морська або райдужна форель - яскравий представник родини лососевих. Відрізняється насиченим забарвленням, що легко запам’ятовується. У порівнянні з сьомгою, м’ясо менш жирне, але при цьому зберігає соковитість та ніжний маслянистий смак. Філе має приємний аромат, що нагадує вогнище, привабливий зовнішній вигляд та чарівний післясмак. Тримає форму у нарізці, тоненькі шматочки акуратно лягають на бутерброд, не перетворюючись на кашу. Якщо бажаєте порадувати себе рибним делікатесом, варто купити копчені слайси форелі з доставкою до вашого столу.
Що приготувати, як подавати?
Спробуйте здивувати близьких салатом з морепродуктом або влаштувати рибну вечерю у японському стилі з суші та ролами. Також рекомендуємо спекти запашний пиріг, підсмажити омлет або зробити пасту. Шматочки форелі вже очищені від шкіри та нарізані порційними скибочками - просто викладіть на тарілку та подавайте гостям.
Склад та харчова цінність.
Форель багата на вітаміни та мінерали, поліненасичені кислоти та антиоксиданти. Також складається переважно з білків, що гідно оцінять спортсмени та ті, хто має тяжкі фізичні навантаження. Підбадьорити себе після хвороби просто, якщо поласувати копченою рибою.
від суми замовлення