Мікроелементи та вітаміни
Характеристики | |
Вид | Масляна |
Тип продукту | Філе |
Стан продукту | Копчена |
Фасовка | 100г |
Термін зберігання | 45 днів |
Упаковка | Вакуумна |
Країна похождения | Нова Зеландія |
Масляна копчена слайси без шкіри
Нарізані скибочки копченої та неймовірно соковитої масляної риби (есколар). Слайси без шкіри та кісток. Продукт готовий до вживання. Делікатесний морепродукт.
Опис та особливості
Есколар або масляна - пелагічна риба, що виростає до 2 м завдовжки та важить близько 40 кг. Якщо рибу виловили у Південно-Східній Атлантиці, буде найжирнішою. Відсоток жиру досягає інколи 18%. Спеціальний промисел не ведуть, часто потрапляє до тенет під час вилову тунця. Саме тому не дуже рідко зустрінеш на полицях магазину і ціна на масляну дещо високувата. Але ж смакові якості повністю компенсують вартість. М’ясо біле, ніжне та м’яке, щільної консистенції, за смаком нагадує філе палтуса. Копчені слайси - відмінна закуска, яку одразу можна подавати до столу. Нарізка тримає форму, тому не хвилюйтеся, страва вийде привабливою з апетитним зовнішнім виглядом та підійде для найвимогливіших гостей.
Що приготувати, як подавати
Рекомендуємо не змішувати вишуканий шедевр кулінарії з іншими продуктами та насолоджуватися скибочками копченої масляної як окремої страви. Єдина порада - поєднуйте зі свіжими овочами, адже вони допоможуть засвоїтися важким жирам рибки.
Склад та харчова цінність
Висока калорійність, наявність вітамінів та мінералів дарує ситість та є джерелом енергії для людей, які ведуть активний спосіб життя. Через надмірну жирність не варто вживати тим, хто страждає на ожиріння, сахарний діабет та розлади травлення.
від суми замовлення